(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Skån din ryg – brug den rigtig!

Skån din ryg – brug den rigtig!
12. september 2020 sp@susannep.dk

Det hele startede i sommers, hvor jeg fik hold i ryggen efter for meget havearbejde, og har ofte tendens til at få ømhed i lænden efter havearbejde. Det kom efter mange års løft med børnene. Jeg tænker, der er nok flere af jer, der kan nikke genkendende til dette. Men så mødte jeg Elena i sommers, som viste mig, hvordan jeg rigtig skal bukke mig. Det vilde er, at efter at have fulgt Elenas råd 100%, kan jeg stå forover bøjet en hel dag i have, uden at få ondt, fordi jeg nu bæger med mave- balle- og hasemuskler og ikke ryggen.

Jeg har lagt mærke til, at vi ofte bøjer os ned med bøjet ryg, trækker numsen ind under os, så vi ikke stå i offentlig rum og strutte med måsen. Jeg tror, der også ligger noget jantelov i det. Men det kan vi ikke bruge til noget, hvis vi ikke skal have ondt i lænden. 🙂

Jeg vil med dette indlæg kraftigt opfordre jer til, at passe på jeres ryg, og varmt anbefale jer at løfte med lige ryg, som Elena viser i denne video.

Rigtig god fornøjelse! 🙂