(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Behandling af stress – Hillerød

Behandling af stress

Har du et højt niveau af stress i kroppen er denne behandling lige noget din krop har brug for.

Det er en blanding af følgende;

Positiv psykologi vejledning – kort fortalt at ændre sine tanke mønstre og holdninger til at være positive, og at omtale og tænke godt om sig selv. Jeg vil hjælpe dig med at kigge nærmere på dette, og give dig redskaber til at ændre. For positivitet sænker hjernens stress niveau.

Blid massage og healing til at få det opkørte nervesystem til at slappe af . Helt igennem en rar oplevelse, og følelse af at få mere energi.

Jeg vil også fortælle dig om, hvad du skal passe på for ikke at gøre ting, der er med til at stresse kroppen. Ting vi ofte gør, men som vi ikke tænker over stresser kroppen.

Kost og kosttilskud kan også være meget gavnligt, for at hjælpe kroppen med at håndtere stress bedre, eller afhjælpe nogle af de gener stress giver.  Det er nemlig sådan at hjernen har brug for glykose for at nedkøle sig, og ved stress sker der en ophedning. Jeg vil her individuelt kunne lægge et program eller bare anbefale nogle gavnlige midler, alt efter hvad du ønsker.

Behandlingen tager ca. 1 1/2 time. Pris 620,-

Book en tid

Skriv en sms, (+45) 22 58 41 41 hvori du skriver dag/dage og tidspunkter du kan, så skriver jeg tilbage med mulige tider, på de dage og tidspunkter du har ønsket.

Eller du kan udfylde denne formular og så vender jeg tilbage til dig