(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Healing i Lynge/ Allerød

Healing differencer sig fra de andre behandlingsformer. Her arbejder jeg udelukkende med energier, som genereres fra mine hænder. Du vil opleve det, som en rar varme, der stråler helt ind i kroppen, dybt ind. Varmen føles enormt afslappende.

Behandlinger med healing er virkelig effektive mod stress. Healing formår at slappe hjernen og sindet af, og dette bevirker indre ro og mere overskud. Dem som ikke kender til healing, bliver ofte overrasket og begejstret, og jeg kan helt klart anbefale denne behandlingsform til stress ramte og folk med PTSD.

Healing kan også bruges til at løsner vævet, muskler, sener og skaber en god blodcirkulation. Healingen egner sig derfor også godt til at kombineres med massagen.

Når behandlingen slutter, fortæller jeg om hvad jeg har mærket i kroppen, og mulige intuitive indsigter . Dette får vi en snak om, inden du går, så evt. åbninger af indestængte følelser bliver fulgt til døres. Tiden kan derfor godt gå over en time, sæt gerne 1 1/2 time af.

 

Behandlingen vare ca. 1 time. Kombineres den med anden behandling er varigheden ca. 1,5 time.

Book en tid

Skriv en sms, (+45) 22 58 41 41 hvori du skriver dag/dage og tidspunkter du kan, så skriver jeg tilbage med mulige tider, på de dage og tidspunkter du har ønsket.

Eller du kan udfylde denne formular og så vender jeg tilbage til dig