(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Afstressningsterapi i naturen

Afstressningsterapi på Solgården

Afstressningsterapi forgår udelukkende i naturen. Den ro og fredfyldthed der er i naturen, lyde af fugle og vinden i træerne er helt unik, som intet kunstigt miljø kan skab. Det går dybt ind i sjælen og frigøre hver eneste nerve i kroppen for dens spænding. Hele det parasympatiske nervesystem (nervesystemet der står for ro og afslappelse) får en håndsrækning, når vi kommer ud i naturen.

Afstressningsterapien forgår på Solgårdens jorder og nabo skove, som er helt private (ikke tilgængelige for offentligheden). Solgården ligger i landlige omgivelser omsluttet af idyllisk natur. Disse omgivelser giver mig en enestående mulighed for at tilbyde afstressningsterapi.

Jeg tager dig med ud i skoven, der er ca. 15 min. gå gang, før vi er på det udsøgte sted, en lysning i skoven. Når vi har fundet vores ståsted, begynder vi med vejtrækningsøvelser, for at skabe ro i kroppen. Vejrtrækningsøvelserne bliver efterfulgt af Qi-gong, som består af 10 stående energi øvelser. De er ikke svære, alle kan være med. Øvelserne skaber for øget energien i kroppen. Altså den rolige og fredfyldte energi, samt løsner fastlåsthed i kroppen. Når Qi-gongen slutter sætter vi os ned til meditative øvelser. Meditationen bruger vi til at skabe en større forståelse af vores situation, af vores tanke og følelser, og hvordan vi påvirker os selv, hvordan vi ser på os selv og vores omgivelser, og hvordan vi kan ændre vores mindset (tanke mønstrer) i en positiv retning, så vi kommer til at se nye åbninger af muligheder. Men meditationen bruger vi også til at slutte fred med tankemylderet og berolige nervesystemet. Jeg benytter mig tit af, at hjernen ikke kender forskel på tænkt virkelighed og virkelighed, så øvelser om og visualiser sig til sit mål er også en del af øvelserne. Forløbet vil være tilrettelagt ud fra de individuelle behov. Efter en fælles snak drager vi tilbage. Nogle gange anvender jeg sang/ lyde til at åbne en fastlåsthed op, og det føles rigtig rart, lige som kroppen har ventet på at få lov til at udfolde sig. Jeg tror det er et velkendt urinstinkt i os.

Så bare for kort at ridse op, hvad du kan forvente dig at få med efter et forløb med afstressningsterapien;

  • fald i stress niveau
  • et nervesystem der kommer i ro og balance
  • at blive klogere på sit eget indre
  • frigørelse af psykiske blokeringer som har manifesteret sig i kroppen, gennem stress, traume og angst eller psykiske problemer i livet.
  • lære at bruge naturen til at finde ro i også efter forløbet.
  • lære at tænke positivt og føle positive følelser, dette vil give mulighed for at slippe den negative tanke spiral.
  • bedre søvn
  • et mere afslappet sind
  • større bevidsthed om sig selv, større selvværd, selvtillid, og kærlighed om omsorg til sig selv, via ændring af ens mindset.

Er dette lige dig, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe 22584141 eller skrive sp@susannep.dk .

Prisen er 550 pr. gang ca. en time

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen 🙂

De bedste hilsner

Susanne 🙂