(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Mit møde med Corona virussen

Mit møde med Corona virussen
19. marts 2020 sp@susannep.dk

Jeg vil her fortælle dig om natur medicin, der har hjulpet mig igennem corona virussen.

Som jeg ser det, er det en stor mangel at det alm. lægesystem ikke vil anerkende natur medicins virkning. Vi står i en situation, hvor du først kan blive hjulpet, når du har slem hoste fra Corona virussen eller gået hen og fået lunge betændelse. Det er ikke et under, at det så går galt.

Corona virussen må ikke få lov at trænge dybt ind i kroppen, den skal bekæmpes med det samme. Du skal ikke vente med at handle, vente til lungerne er godt angrebet af Corona virus –  nej. Min egen erfaring er at brug natur medicin med det samme, så man kan standse virussen og skaden på lungerne. Lungerne er et følsomt organ, og venter vi forlænge, til der er gået betændelse i lungerne, er det meget sværere at behandle.

Jeg vil her fortælle dig min opskrift på, hvordan jeg slog angrebet af Corona ned. Jeg har et helt almindeligt immunforsvar. Du er altid velkommen til at skriv eller ringe til mig tlf. 22584141 el. sp@susannep.dk.

Da jeg mærkede det i lungerne, havde jeg ikke andre symptomer. Men jeg følte det som begyndelsen på en kold lungebetændelse. Jeg havde heldigvis indkøbt, alt der efter min mening var nødvendigt for, at slå Corona virussen ned med. Så jeg begyndte med det samme at tage homøopatisk medicin (natur medicin), for handler det om lungerne skal man handle hurtigt. Jeg tog følgende;

Homøopatisk medicin fra Allergica i Silkeborg

Drosera comp.   Doseringen til en voksen  10 dråber (munden skal være ren for smag (lakrids, tandpasta, stærk smag, da dråberne optages i mundslimhinden)- jeg tog den hver 2. time i 3 dage eller til symptomerne er meget svage, derefter 5 x dagligt indtil du er rask. Dråberne kan tages i et lille snapseglas eller dryppes direkte i munden. Dråberne må ikke blandes med andet end vand og de 2 forskellige dråber må ikke blandes med hinanden.

Pulmo/ Bryonia comp.  Dosering til en voksen er 8 sukkerkugler der smeltes under tungen – jeg tog den 5 x dagligt.

Silicea/ Belladonna comp.  Doseringen til en voksen 10 dråber (munden skal være ren for smag (lakrids, tandpasta, stærk smag, da dråberne optages i mundslimhinden)- jeg tog den hver 2. time i 3 dage eller til symptomerne er meget svage, derefter 5 x dagligt indtil du er rask. Dråberne kan tages i et lille snapseglas eller dryppes direkte i munden. Dråberne må ikke blandes med andet end vand og de 2 forskellige dråber må ikke blandes med hinanden.

Husk homøopatisk medicin må ikke ligge tæt på mobiltelefon pga. stråling ødelægger produktet.

Jeg kan desværre ikke fortælle dig om de forskellige gavnlige virkninger produkterne har, da lovgivningen ikke tillader dette.

Du kan købe det hos helsekosten eller bestille det gennem mig, så for du det sendt direkte til din egen adr.

 

Kosttilskud

Ginseng . Jeg tog 1 kapsel dagligt. For den er virksom skal ginsengroden være 4 år gammel, dvs. at billigere ginseng produkter ofte ikke er så gamle, og derfor kan være mindre virksomme. Jeg ved at denne tysk producen laver ginseng af rødder der er 4 år gamle.  https://www.ginseng-pur.de/index.php/Pulverextrakt_Kapseln.html

 

Teer

Jeg lavede en tepotte, hvor i jeg blandede disse tørret urter, som trak i 2 timer inden jeg drak den;

Citron Melisse,( Melissa officinalis )   https://www.herbathek.com/bio-heilkraeuter-tees-gewuerze/einzel-kraeuter/melisse-zitronen?number=hp7088

lakridsrod,.  https://www.herbathek.com/bio-heilkraeuter-tees-gewuerze/einzel-kraeuter/suessholzwurzel-geschnitten?number=hp7031

Vejbred, Plantago    https://www.herbathek.com/bio-heilkraeuter-tees-gewuerze/einzel-kraeuter/breitwegerich?number=hp7258

Uncaria tomentosa . Denne urt er svær at få i Danmark som løst. Men jeg har købet den i Tyskland hos  https://www.herbathek.com/bio-heilkraeuter-tees-gewuerze/einzel-kraeuter/katzenkralle-uncaria-tomentosa  eller jeg har nogle andre gange brugt kapslerne fra helsekosten, når jeg har haft alm. influenza. https://www.helsam.dk/sundhed/kosttilskud/immunsystem/tomentosa-cat-s-claw?id=25041

 

Jeg har købt teerne  hos den tyske urte butik i Berlin Herbathek  vis du skulle være nysgerig. Ellers kan man købe de 3 første på listen i helsekosten her hjemme.

 

kanel (den ægte kanel bark) te med kardemomme bønner og nelliker drak jeg også.

Hvidløg er også effektiv mod virus. Jeg har spist 3 fed rå presset i en most af avocado med citron dagligt.

 

Jeg håber dette vil kunne hjælpe og samt være en god inspiration.

 

Jeg ønsker dig alt det bedst!

Husk du er altid velkommen til at skrive til mig og høre nærmere. 🙂