(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Hvor sundt er tang egentlig

Hvor sundt er tang egentlig
16. april 2020 sp@susannep.dk

Tang er ekstremt effektivt til at fjerne tungmetaller fra kroppen. Tang kan også genopbygge skadet DNA, og kan være en fantastisk hjælp til nedsat skjoldbruskkirtelfunktion, og en god kilde til aktivt jod, der kan beskytte skjoldbruskkirtelen mod stråling. Tang gavner også knogler, sener, ligamenter, bindvæv og tænder.

Ude i havet har tang til opgave at absorbere tungmetaller, stråling og andre giftstoffer og uskadelig gøre dem. Når dulse, blæretang, kelp, vingetang, søsalat, rødalger, carageentang, nori eller buletang møder giftstoffer i vandet, suger de dem hele tiden til sig, neutraliserer deres destruktive frekvenser og giver dem derefter tilbage til havet, hvor de tidligere forureningskilder nu ikke længere kan gøre skade, fordi tangen har gjort dem inaktive.

Når vi spiser tangplanter, får vi gavn af den samme mirakuløse, svampelignende egenskab, men med en vigtig forskel. I stedet for at give den neutraliserede stråling og tungmetaller, dioxiner, pesticider som DDT og andre gifte tilbage til vores system, når tangen har opsuget og uskadeliggjort dem, låser tangens bioaktive fytokemiske stoffer sig fast til giftstofferne og forhindrer dem i at sprede sig, mens de stadig er i kroppen (fordi de her ikke befinder sig i deres naturlige miljø). Hvis tangen rummer spor af giftstoffer, når den kommer ind i kroppen, bliver de ved med at være bundet til den, og den samler flere til sig undervejs og forlader kroppen uden at give nogen forurening videre til os.

Når Alanterhavstangen driver giftstoffer ud, er det eneste, den efterlader i kroppen, næring – først og fremmest 50 sundhedsfremmende mineraler. Disse mineraler er meget  let optagelige og bidrager til at nære alle de systemer i kroppen, der mangler noget.

Så derfor vil det være godt ind i mellem at spise tang. Jeg fandt dette produkt der gjorde det nemt for mig, se billedet. Det er skåret så fint at du kan drysse det i salaten, på tomatmaden, i forskellige retter hvor smagen af hav passer. Jeg brugte det til at lave en pesto, med hvidløg friske krydderier som persille, koriander, havsalt og tang. Så bare brug fantasien, der er masser af muligheder. Det jeg synes er nemt ved dette produkt, er at det er så fint skåret, at man kan bruge det direkte fra posen, uden at det først skal lægges i blød og skæres. Jeg har købt det i en gårdbutik Stengården lige ved Farum. Men helsekosten har det helt sikkert også.

Jeg håber det har vagt din interesse, velbekomme og god fornøjelse med det!