(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Et lille sommer tip, hvis du skulle få blærebetændelse.

Et lille sommer tip, hvis du skulle få blærebetændelse.
8. juli 2020 sp@susannep.dk

Hvis uheldet skulle være ude og du fik blærebetændelse, f.eks. ved badning i det kolde vejr eller bakterier i poolen, så har jeg lidt du kan tilføje til dit husapotek. Begynder du at forbygge, så snart du mærker ubehag, vil blærebetændelsen hurtig forsvinde. Homøopatisk medicin fra Allergica i Silkeborg er super til alle de almindelige betændelser. Du kan købe dem i enhver helsekost, eller igennem mig (jeg bestiller hos Allergica, de sender direkte til dig).

Det homøopatiske middel til blærebetændelse hedder Cantharon, det er dråber som du tager i en mundfuld vand i et lille snapsebæger, eller drypper dråberne direkte i munden. Du må ikke blande det i andet mad eller drikke, da dråberne skal optages direkte i mundens slimhinde. Doseringen er 10 dråber, er det akut tages dråberne hver 1/2 timer, derefter hver time og senere hver anden. Fortsæt med dråberne nogle dage efter symptomfri, for at være sikker på at betændelsen er slået helt ned, her er doseringen 10 dråber 4 x dagligt.

Teer der vil understøtte er, Salvie, Gyldenris og Padderok som du drikke slurkvis dagen igennem. Du kan få teerne i helsekosten eller muligvis hos Matas. Tranebær saft er selvfølgelig også godt, men kun hvis det er usødet, da det er surheden fra saften, der gør at bakterierne ikke kan overleve. Varme fodbade styrker nyre og blære.

Hermed er et lille sundhedstip givet videre! 🙂