(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Menstruations gener – afhjulpet af Shaman

Menstruations gener – afhjulpet af Shaman
14. august 2020 sp@susannep.dk

Et godt tip jeg vil dele med jer. 🙂 Hvis du har gener op til menstruation eller under, (de behøver ikke at være voldsomme bare generende), så læs videre her.

Det startede med, at min veninde havde læst om en shaman i Haslev, som lavede  healing af livmoderen, via gamle ritualer fra Peru. Jeg synes det lød spændende og tog med til Haslev, her bor hun i et idyllisk hus op ad  skoven.

Til denne gratis ceremoni/ ritual var vi 10 andre kvinder på holdet. Inden ritualet startede fortalte Rikke som shamanen hedder, om indianerne i Peru, og hvordan de brugte dette ritual. I ritualet/ ritten,  frem sagde vi sætninger overfor hinanden. Disse sætninger, faktisk lige som små mantraer, gør at sindet bliver bevidst om, ikke at fylde problemer og frygt i livmoderen, og dermed give slip på det vi allerede har puttet i livmoderen af dårlig domme. Så det vil sige, at vi ofte opbevare negative følelser i livmoderen, som så skaber stangneret energi flow – og dermed menstruations problemer.

Det hele er nemt, hyggeligt og enkelt, men jeg havde ikke troet, det havde den kraft det have. Jeg må sige, at jeg ikke havde skænket det mange tanker, efter vi var kommet hjem andet end det var en spænde oplevelse. Men da min menstruation kom, var jeg forbløffet over ikke at have haft bryst spændinger og muren i underlivet i ugen op til. Det synes jeg var ret vildt, at det havde så stærk virkning, og så uden jeg havde spildt et nogle tanker. Så derfor tænkte jeg straks, at jeg vil dele det med jer, så hermed gjort :-)! Jeg kan kun varmt anbefale det, til både de små menstruelle gener og op til de større problemer. Tag gerne en veninde med, så bliver det en hyggelig tur. 🙂

I kan læse mere på Shamanens hjemmeside; www.denshamanistiskevej.dk/kalender?utm_campaign=d5e36d0c-679c-4284-ac4c-bc2c2dcd4874&utm_source=so&utm_medium=mail&cid=a3b14d3e-bc24-4244-8fa9-7b768a4d4da9 og scrol så ned til ceremoni for kvinder.

Ceremonien foregår d. 27. august fra kl. 18.00 – ca. 20.30 på Den Shamanistiske Vejs adresse:

Moltkesvej 71, 4690 Haslev