(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Et godt tip til de varme sommerdage- nedkøling!

Et godt tip til de varme sommerdage- nedkøling!
26. juni 2020 sp@susannep.dk

Det er et tip jeg i sin tid fik fra min urtelære, som fortalte, at det brugte man meget før hen i syden. Når det er varmt udenfor og vores kroppe koger og vi sveder, kan du nedsætte din indre varme med rosmarin afkog. Det virker super, jeg lavet mig et afkog i går hvor jeg målte 30 grader her på gården. Jeg lavede 1 liter og drak den løbende over nogle timer, efter 1,5 time indfandt nedkølingen sig, og hold resten af dagen. Jeg plejer at sejle væk, i væske der driver fra min krop, men i går var min hud tør og da jeg nåede til aften, kunne jeg ikke mærke den kvælende varme, der var på først salen hvor vi sover. Så nu vil jeg bare råbe dette ud til alle, der går og sveder og har hævet ben, når det er varm.

Du tager en gryde med vand ca. 1 liter, kommer 3 kviste rosmarin i. Koger det op og lader det simre i 20 min. Så er det klart til at drikke, enten varmt eller koldt.

God fornøjelse!  🙂