(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Et lille forkølelses tip

Et lille forkølelses tip
16. januar 2021 sp@susannep.dk

Her er et lille tip til, hvordan du får mere ud af dine C-vitaminer. For at øge C-vitaminets (i kapsel form) virkning og drive C-vitaminet helt ind i cellerne, kan du gøre følgende. Du tager 1000mg ( ofte 2 kapsler) C-vitamin , løsner kapslerne putter indhold i lunkent vand sammen med 1 presset appelsin og 2 tsk. rå honning (rå  honning er uopvarmet honning, som den lokale honning ofte er, fra de små honning avler rund om i landet) og rører det sammen. Hvis du vil toppe det pres 1/2 citron i. Hvis du er forkølet, har ondt i halsen, influenza eller herpes udbrud, vil det være rigtig gavnligt at gøre som ovenstående, og du kan gøre det lige så ofte du ønsker det i løbet at dagen. Du kan tåle virkelig store mængder C-vitamin, det er kun afføringen der bliver lind og man kommer til at prutte, men der skal meget til. Det er anbefalet at man kan gøre dette, hver anden time dage igennem.

C-vitaminer er antivirale, og virker antibakterielt. Kan du ikke lide honning kan du bytte honningen ud med ren ahornsirup.

Husk alle citrus frugter appelsiner, citroner, lime og grape indeholder store mængder let optagelig C-vitaminer. Så bare spis løs af disse frugter, også selv om du ikke fejler noget. De vil kun booste dit immunforsvar. Har du en saft presser, vil det være en super måde til at indtage endnu flere af disse frugter på om dagen, end du måske ville have spist.

Husk Zink er et vigtigt mineral, som vi ikke længere får, eller kun meget sparsomt får tilført gennem vores afgrøder, det gælder også økologisk landbrugsjord. Dette sker på grund af det intensive landbrug som ødelægger jodens immunforsvar. Det betyder at mange mennesker er i zink mangel. Zink er vigtigt forsvar i vores immunsystem. Zink sætter farten ned på vira og  dårlige aggressive bakterier, og slår dem tilbage og svækker dem. Så hvis dit immunsystem ikke er helt i top, vil det være en god ide at tage zink dagligt.

god fornøjelse! 🙂