(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Citroner til afgiftning af kroppen.

Citroner til afgiftning af kroppen.
7. januar 2021 sp@susannep.dk

Nu er vi kommet ind i 2021, og Corona står stadig uden for døren.

Følelse af at gør noget aktivt for vores helbred er kært kommen. For at hjælpe vores immunsystem, kan vi starte med at rense ud i organerne. Få affaldsstofferne væk som lægger beslag på immunsystemet.  Disse affaldsstoffer /giftstoffer kan være bakterier og vira, syntetiske kemikalier, kontakt med plastik, radioaktiv stråling og dårlig madvalg m.m..

Hvis du drikker 1/2 l vand med 1/2 presset citron i hver morgen, lige når du står op og 20 min.  inden morgenmad, giver du din krop en fantastisk mulighed for at rense alle de giftstoffer ud, som din lever har afgiftet om natten.

Citroner indeholder bioaktivt kalcium som vores krop har brug for, samt meget let optagelig C-vitamin, som binder dem sammen, og som gør kroppen basisk. Når kroppen er basisk undgår vi inflammationer i kroppen. Citroner indeholder også mange spormineraler og mineralsalte, flavonoider med antioxidantvirkning. Går du hen og bliver forkølet virker citroner meget slimopløsende. Citroner virker rensende på lever, nyre og galdeblære.

Så hvorfor ikke starte dagen på denne gode måde, det er nemt og velsmagende, og så er det super sundt.

🙂