(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Du er nok!

Du er nok!
23. maj 2020 sp@susannep.dk

Du er nok! skrevet at Anita Moorjani

“slip de begrænsende overbevisninger, der forhindrer dig i at elske dig selv.”

 

I denne bog fortæller Anita Moorjani, hvad hun lærte af sin nærdødsoplevelse, nemlig at elske sig selv betingelsesløs, og slippe frygt og bekymringer og følelses af ikke at passe ind og høre til. For som Anita Moorjani erfarede, kan frygt og dårlig selvværd ikke alene forpeste vores liv, men også undergrave vores helbred.

Jeg kan varmt anbefale denne bog. Jeg bliver tryllebundet fra start, da jeg hører Anita’s historie og suger den viden til mig, som Anita med ansigtet til døden, fik lært og helbredte sig selv fra lymfekraft i 4. stadie i sidste time. I nærdødsoplevelsen fik hun besked fra den anden side.

Bogen indeholder masser af lærerige noter, som vi kan bruge direkte i vores liv. Hun opfordre os til at elske os selv betingelsesløst. Det er en sætning, du nok har hørt før. Men den fik mig til at reflektere. Min umiddelbare tanke var, selvfølgelig gør jeg det. Men efter nærmere omtanke, gør jeg egentlig det, altså ubetinget. Jeg må her indrømme at det ikke er ubetinget, for tør jeg i alle situationer vise mit sande jeg? Tør jeg 100% i alle situationer stå op for mig selv? Elsker jeg mig selv med fedtet hår og usoigneret, elsker jeg mig selv, hvis jeg bare slapper den. Hvor tit presser vi os selv til at gøre ting i ikke orker eller nærmere har energi til?  Lige pludselig begyndte reflektionerne at komme væltende. Kan du sige ja til at elske dig selv ubetinget? Denne bog rummer de vise sten til et mentalt sundt helbred. Som behandler ved jeg, at der skal mere end sund kost og vitaminer til.

Rigtig god læse lyst!