(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Vil du være med til at træne qi-gong hos mig hver lørdag!

Vil du være med til at træne qi-gong hos mig hver lørdag!
16. april 2021 sp@susannep.dk

Kære alle

Så er jeg lige blevet færdig som Qi-gong instruktør hos  Qi-gong zen i Roskilde. Nu glæder jeg mig til, at komme i gang med at træne sammen med jer, hvis I har lyst. Alle kan være med, det er hver lørdag kl. 9, vi træner udenfor her hos mig på Damhøjvej 5 i Lynge, og det vare 45  min. . Du er ikke bundet af at komme hver lørdag, du betaler 50 kr. per gang. Men tilmeld dig nu på tlf. 22584141, så sender jeg dig en sms hver torsdag for at høre om du kommer 🙂

Qi-gong er energi gymnastik, der skaber en rigtig god cirkulation og varme i kroppe, og med sine stræk øvelser er med til at fjerne blokeringer og spændinger i muskler og led, samt gør kroppen mere smidig. Det er langsomme øvelser, hvor vi bruger vejrtrækningen til at skabe et energi flow i kroppen, og samtidig en centrering og dyb indre ro og bevidsthed i kroppen. Det er øvelser der er flere 100 år gamle som er udviklet af Shaolin munkene i Kina.

Har du lyst til at være med så send mig en sms nu på 22584141! 🙂

Jeg glæder mig til at se dig!

Jeg har lavet et lille videoklip, for at vise dig hvordan nogle af øvelserne ser ud. Øvelserne ser simple ud, men de dybe vejrtrækning i øvelserne gør at det virker kraftfult i kroppen.