(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Urtekursus nu i maj og juni!

Urtekursus nu i maj og juni!
21. maj 2021 sp@susannep.dk

  Urtekursus i maj og juni!

Lige nu er de første helbredende lægeurter kommet op af jorden og  de står stærke og flotte rundt omkring.

Jeg elsker at gå ud og sanke urter, tage urterne med ind i køkkenet og lave salver, tinkturer, eddiker, bruge dem i maden eller bare tørre dem til helbredende te.

Har du lyst til at være med! Jeg afholder urtekursus søndag d. 30/5 og søndag d. 6.6 . Vi skal ud og plukke urter, som vokser her på gården. Vi tager dem med ind i køkkenet, hvor vi laver salver (mod myggestik, spændte muskler og plejende hudsalve) og tinkturer ( mod hoste, forkølelse, virus, høfeber). Der vil også være smagsprøver med urter i mad og te, så du får inspiration til at bruge urterne der hjemme.

Jeg vil fortælle dig, om de urter vi finder, og om hvordan de bruges. Du skal blot medbringe ren syltetøjs glas 4 stk. og en kurv eller en stofpose. Jeg skriver nærmer når du tilmelder dig. Det tager ca. 3 timer, prisen er 425,-. Jeg sørger for at have brændevin til tinkturen, oliven olie og avocado olie og bivoks til salverne, så får vi startet vores helt eget husapotek med urterne. 😉

Du tilmelder dig på tlf. 22584141 eller sp@susannep.dk. Der kan maks. være 5 på hvert hold.

Velmødt! Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til min verden af urter. 🙂