(+45) 22 58 41 41 sp@susannep.dk

Healing med heste i Hillerød/ Lynge

Terapeutisk behandling med heste i Hillerød/ Lynge

Healing med heste er en fantastisk smuk oplevelse. Heste har en fantastisk evne til at kunne heale, og se direkte ind til vores indre. Heste spejler vores indre, og giver os derved et indblik i os selv. Det nonverbale sprog gør heste eminente til at kunne heale, fordi de er van til at bruge deres indføling sans, for at læse de andre heste i flokken og rovdyr. Blandt natur folk har hesten altid været kendt som, den healende kraft der kan åbne ind til vores sind, sjæl og hjerte. Hesten kan kigge ind i os, de ved hvad vi har brug for og hvad vi mangler, rent energetisk. Heste dømmer os ikke, de forholder sig ikke kritisk til os, de er nysgerrige og åben hjertet.

Healing med heste går ind og stilner/beroliger vores nervesystem og adrenalinen falder. Samtidig udløses lykkehormoner (serotonin og oxytocin), som der sker når vi er sammen med dyr, på en rolig måde. Derfor er healing med heste virkelig nyttigt og effektiv i behandling af PTSD, traume, angst, stress, føler sig deprimeret, samt uro i nervesystemet. Dette er nogle tilstande der er sværere at komme ud af. Healing med heste kan bringe dig i en tilstand at lykke, ro og fredfyldthed, samt  positiv sindstilstand/ positivt tankemønster.

Terapien varer 1 time .Vi er på ridebanen udenfor eller i den åbne stalden, alt efter vejr og vind. Terapien er en til en, kun dig hestene og mig, som vil guide dig igennem terapien.

Terapien forgår i landlige idyl. Gården ligger langt nede af en lille grus vej, og de 4 heste der går på gårdens folde er vores egne. Så der er igen anden færden på gården, til at forstyrre terapien.

Healing med heste er brugt mange stedet især i USA, hvor man bruger terapien fra hesten til PTSD ramte krigsveteraner.

Prisen er 550,- for en session, som varer ca. 1 time, men jeg sætter altid 1 1/2 time af, så opstår der psykiske og følelsesmæssige forløsninger eller andet har vi tid til at tale om det.

Book en tid

Skriv en sms, (+45) 22 58 41 41 hvori du skriver dag/dage og tidspunkter du kan, så skriver jeg tilbage med mulige tider, på de dage og tidspunkter du har ønsket.

Eller du kan udfylde denne formular og så vender jeg tilbage til dig