Spørgsmål jeg tit får om homøopatisk medicin!

Hvad er homøopatisk medicin?

Kort fortalt er det en medicin er udvides fra dyreriget, planteriget, mineralriget, som så fortyndes/ potenseres mange gange.

Virker det?

Ja – det virker meget effektivt, mange gange bedre end den almindelige medicin og uden bivirkninger.

Susanne

Er det ikke bare noget hokuspokus?

Tja – Faktisk har det engelske kongehus brugt homøopatiske læger siden 1830, og i London ligger The Royal Homeopathic Hospital som behandler 2000 patienter om ugen med homøopatisk medicin. I Frankrig vurderer 69% af lægerne homøopati som en effektiv behandling, og hvor man har homøopatiske afd. på en række hospitaler. I Tyskland er der hvor der er flest klinikker og hospitaler der bruger homøopatiske behandlinger. Robert Bosch (elektronikgiganten) betalte for oprettelsen af et homøopatisk hospital i Stuttgart.

Det jo ikke videnskabeligt bevist?

Jo det er det. Homøopatiske lægemidler bliver altid testet på mennesker. Hvor den ortodokse medicins lægemiddelforsøg foretages på dyr, og forsøgsresultaterne overføres til mennesker.

Er det farligt?

Der er ingen bivirkninger ved homøopatisk medicin. Det er fortyndet/potenseret så mange gange så det er ganske ufarligt.

Må man godt give det til børn?

Ja endelig, det virker rigtig godt på børn. Homøopatisk medicin støtter deres immunforsvar, så de kommer styrket ud af en mellemørebetændelse, pande- bihulebetændelse, bronkitis og meget mere.

Min mand er imod naturmedicin = tror ikke på det?

Ofte er det uvidenheden der fører til at man ikke tror på det. For hvad er dét, de ikke tror på? Naturmedicin er ældre end den ortodokse. Den har helbredt mange mennesker verden over. Selv ved kolera epidemien overlevede flere mennesker der var behandlet med homøopatisk medicin end ortodoks medicin. Mange andre vestlige lande bruger det som en accepteret behandlingsform, ja selv på hospitalerne. Så hvad er det man ikke tror på?